Skip to Content

            

Bemutatkozás

Köszöntjük a Kertész László Városi Könyvtár közhasznú, információs HbInfo portálján!

Közhasznú információs portálunk célja, hogy olyan közérdekű, közhasznú információkat gyűjtsünk össze, amelyeket az emberek felhasználhatnak mindennapi ügyintézésük megkönnyítésére. Célunk, hogy közvetítsük a használók mindennapi életviteléhez szükséges információkat.

A Portál segítségével lehet tájékozódni a mindennapi ügyintézés során nélkülözhetetlen szervezetek, intézmények telefonszámairól, címeiről, szolgáltatásairól. A közigazgatás, az egészségügy, az oktatás, a művelődés, szálláshelyek, a közlekedés, a postai szolgáltatások stb. tematikus csoportosításban kereshetők a Portálon.

A jól áttekinthető, térképeket és fényképeket is tartalmazó Információs Portálon helyi és helyközi menetrendek is megtalálhatóak, amelyek jó szolgálatot tehetnek az utazások tervezésekor.

Ezen információkat a helyben rendelkezésre álló közhasznú információforrások összegyűjtésével, kiegészítésével, rendszerezésével tudja szolgáltatni. Célunk, hogy a Közhasznú Információs Portál segítségével elősegítsük a gyors tájékozódást nem csak hajdúböszörményi, de városunk iránt érdeklődő más személyek számára is.